"Vrijdagavondcafé" in Paas-sfeer

VrijdagavondcaféDeze week presenteren de jonkies het “Vrijdagavondcafé”. De twintigers Marjolein de Jong en Caroline Baarse nemen zitting achter de microfoon. Het vaste presentatieduo Ron en Lisette zijn deze week afwezig en hebben aan Marjolein en Caroline gevraagd om het over te nemen. De vaste rubrieken van Deborah Bothe en Marc Eveleens worden deze week overgoten met een Paas-sausje.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Marjolein is al wekelijks bij het ”Vrijdagavondcafé” betrokken als maakster en presentator van de Uit-agenda. Daarnaast is zij tijdens de twee uur durende uitzending druk met de inzendingen van de Twitterhit en berichten op social media. Caroline is een nieuw geluid op Radio Aalsmeer en was afgelopen vrijdag te gast in het programma. Zij wil heel graag kennis maken met het medium radio en zal ook binnenkort een ander programma gaan presenteren. Ron en Lisette geven beiden nu de kans om aanstaande vrijdag van 21.00 uur tot 23.00 uur te presenteren. Deze week is tevens Deborah Bothe te gast met haar rubriek social media om 22.22 uur. Wat is er opvallend op Twitter, Facebook en Linkedin onder Aalsmeerders en Kudelstaarters? U hoort het allemaal in de rubriek van Deborah. En uiteraard heeft het programma een Paas-tintje. Zo heeft Ron een vooraf opgenomen verslag gemaakt bij Marc Eveleens in de keuken. Marc heeft een maandelijkse kookrubriek in het programma, maar is deze week even een extra keer aan de beurt i.v.m. het Paasweekend. Hopelijk maakt hij deze keer een ander gerecht dan de afgelopen keer want toen werden de programmamakers getrakteerd op een insecten chocolade cake. En hebben ze die ook daadwerkelijk gegeten? Terugluisteren kan via www.radioaalsmeer.nl Veel luisterplezier!

Gepubliceerd: 14 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×