"Pulse" live in Dragnet

PulseMaandagavond 14 april is de band   “Pulse” te gast in het programma “Dragnet”. Zij komen hun nieuwe album “Made of Stone“ akoestisch ten gehore brengen en uiteraard worden er door de programmamakers de nodige vragen gesteld. Het word weer een gezellige en muzikale avond. Wil je er bij zijn, dan kan dat uiteraard: luister mee via Radio Aalsmeer en dat kan ook via de website: www.radioaalsmeer.nl

Dragnet wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Pulse is een 5-mans rockformatie uit Doetinchem. Ze bestaan uit zanger Tom Wonnink, gitarist/zanger Maarten Tijdink, leadgitarist Dusan Reljic, bassist Thijs Ritzer en drums/zanger Jordy Loos. Pulse speelt voornamelijk eigen werk wat een mix is tussen Foo Fighters, Oasis, Stereophonics en hier en daar wat Beatles. Rock met een rauwe rand. Aanvullend spelen zij een brede set aan knallende rocknummers en melodieuze ballads van o.a. bovenstaande bands. Na de opnames van de EP “Fade the Fame”, stond Pulse steeds meer op de bühne. Pulse was te zien en te horen bij Paaspop Zieuwent, Estrado Harderwijk, Metropool Hengelo en DRU cultuurfabriek in Ulft, maar ook in diverse kroegen als Merleyn, de Engelenbak, Schiller, café de Tol, etc. Sinds september 2013 hebben de leden van Pulse zich teruggetrokken voor het (her-)schrijven van bestaande en nieuwe songs. Na een intensieve pre-productie is Pulse nu klaar met de opnames. Vanaf 5 April  2014 is het album ook te koop, zowel op CD als op vinyl!

Gepubliceerd: 12 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×