Counsellor Debby Albers "gemangeld"

Debby AlbersMaandag 14 april 2014 is er weer een bijzondere Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. In de wekelijkse ‘talkshow’ is deze week Debby Albers de 32e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond nam er opnieuw een opmerkelijke Aalsmeerse plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, is Annelies Verhoeff uitgebreid ingegaan op haar persoonlijke leven. Zo heeft zij gesproken over haar jeugd in de buurgemeente Amstelveen, waar zij tot enkele jaren geleden heeft gewoond in onder andere de Westwijk. Via de Julianaschool en het CSB in Buitenveldert, heeft zij Engelse taal en letterkunde gestudeerd, daarbij geholpen door nummers van Kate Bush steeds weer terug te luisteren. Deze kennis van het Engels heeft haar geholpen haar hartstocht als stewardess te vinden. “Dit werk geeft mij energie, waardoor ik weet dat ik mijn passie heb gevonden”, aldus Verhoeff.  Op de bekende vraag zichzelf in drie woorden te omschrijven, antwoordde Annelies met: “enthousiast, energievol en sportief”. In haar werk als stewardess heeft zij leren werken op een zeer klein oppervlak. “In de huidige toestellen wordt de ruimte steeds kleiner, maar iedereen weet precies wat er moet gebeuren. Het is een soort dans die we uitvoeren. In het dagelijks leven is dat totaal anders”, vertelde de stewardess. Naast haar werk en gezin, vond Annelies tijd om een opleiding tot masseur te volgen. “Ik vind het prettig als ik echt contact kan maken met mensen. Dat kan goed bij het masseren”, aldus de masseur uit Aalsmeer-Oost.

In het programma maakte Verhoeff ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 14 april a.s. mag Debby Albers achter de microfoon plaatsnemen. Zij is counsellor en gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking. Albers zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 7 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×