Beveiliger Olaf Baarsen door de mangel gehaald

Olaf BaarsenMaandag 26 mei is het wederom de moeite waard af te stemmen op Radio Aalsmeer. In het programma “Door de Mangel”, de wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep, is iedere week een interessante Aalsmeerder die achter de microfoon plaats neemt. De 38e gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald, is Olaf Baarsen. Hij is werkzaam als beveiliger bij Paraat Beveiliging. Maandag zal hij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Maandag 19 mei jl. was Barbara Ploeger de 37e gast die door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  In het wekelijks op maandagavond door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma ‘Door de Mangel’, heeft Ploeger uitgebreid verteld over haar jeugd, maar ook over haar hobby’s en haar eigen bedrijf PA Concept-Events. “Ik ben geen Aalsmeerse van origine, maar voelde me wel snel ingeburgerd. De Aalsmeerder is heel aardig en hartelijk”, aldus de Haarlemse van geboorte.  Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde Ploeger met: “Eigenlijk ben ik een soort kindersurprise ei: verrassend, ingewikkeld en een beetje zoet”. Barbara groeide op in Nieuw Vennep en was een vrolijk kind. In haar jonge jeugd heeft zij gezongen bij het koor ‘Kinderen voor kinderen’ o.a. met Ron Brandsteder.  “Ik wilde eigenlijk naar de toneelschool, maar omdat mijn ouders dat niet zo zagen zitten, ging dat niet door”. Zo’n drie jaar geleden kwam zij bij TV Studio’s Aalsmeer terecht als Eventmanager en later Operationeel manager. Na twee jaar besloot zij op eigen benen te gaan staan en is zij haar eigen evenementen en productiebureau begonnen. Daarnaast is zij bezig met het schrijven van een boek: “Het is een beetje gruwelijk, niet eng maar wel een zwaar levensverhaal”.

In het programma maakte Ploeger ook bekend wie zij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. In de 38e editie van maandag 26 mei a.s. mag Olaf Baarsen achter de microfoon plaats nemen. Barbara: “Olaf is een ontzettend lieve en goede vriend van mij geworden. Hij heeft mij altijd gesteund, ook in de tijd dat mijn vader heel erg ziek was. Eigenlijk weet ik alles al van Olaf, maar ik hoop volgende week iets te horen wat ik nog niet weet”. Baarsen zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 19 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×