Bas Been gemangeld in "Door de Mangel"

Been en ZekveldMaandag 30  juni is het programma “Door de Mangel” opnieuw te beluisteren op Radio Aalsmeer. Afgelopen maandag viel er een herhaling  te beluisteren van de uitzending van 6 januari jl. met Mike “Multi” van der Laarse. Dit vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal dat op hetzelfde moment werd gespeeld. In wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep neemt iedere week een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. In de 43e editie wordt weer een gast live door de mangel gehaald door presentatoren Mylène en Elbert: Bas Been van “Feesterij De Bok”. Hij is samen met Thomas Zekveld eigenaar van bar en discotheek “Feesterij De Bok”. Maandag zal hij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandag  werd de uitzending van maandag 6 januari jl. met Mike “Multi” van der Laarse herhaald. Omdat er precies op dat moment gevoetbald werd door het Nederlands elftal tegen Chili, was het onmogelijk een nieuwe gast te vinden die op dat moment achter de microfoon wilde plaats nemen. Komende maandag is er echter wel weer een live uitzending van “Door de Mangel”. Het radioprogramma, dat iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur door zus en broer Mylène en Elbert Huijts wordt gepresenteerd, ontvangt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder. Deze week is dat weer live vanuit de studio! Een van de eigenaren van Feesterij De Bok zal op de praatstoel plaatsnemen. Hij is uitgenodigd door Jan van Schuppen, de gast van maandag 16 juni jl. In de 43e editie van maandag 30 juni a.s. wordt Bas Been door de mangel gehaald in de talkshow van Radio Aalsmeer.  Jan is benieuwd hoe hij het vindt om eigen baas te zijn en hoe hij de verdeling met z’n compagnon Thomas Zekveld maakt. Been zal maandag  zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

U kunt live vragen stellen aan de gasten via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 29 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×