"Top 10 van... Esther Sparnaaij"

Esther SparnaaijOp maandag 7 juli a.s. is om 20.00 uur zoals iedere week het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Ook dit keer mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.
Aanstaande maandag zal Esther Sparnaaij te gast zijn in “De Top 10 van…” en haar tien favoriete nummers laten horen.De 36 jarige Kudelstaartse is fotograaf (EchtBeeld, pure fotografie), maar daarnaast is zij office manager voor TEMA en bestuurslid van  de Stichting Jeugd Belangen Aalsmeer & Kudelstaart.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×