Richard van den Broek in laatste "Door de Mangel"

Richard van den BroekIedere maandag is het programma “Door de Mangel” opnieuw te beluisteren op Radio Aalsmeer. Afgelopen maandag was Bas Been van Feesterij De Bok te gast. In wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep neemt iedere week een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. In de 44e editie op 7 juli wordt weer een gast live door de mangel gehaald door presentatoren Mylène en Elbert: Richard van den Broek. Hij is  eigenaar van “Licht en Geluid Service”. Maandag zal hij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”. Deze 44e uitzending is de laatste live uitzending voor de zomer.  De vier uitzendingen daarna zullen herhalingen zijn van eerdere programma’s. Op 11 augustus zal de draad van de live-uitzendingen weer opgepakt worden.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen! 

Afgelopen maandag  werd Bas Been van Feesterij De Bok door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  Het radioprogramma “Door de Mangel”, dat iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur door zus en broer Mylène en Elbert Huijts wordt gepresenteerd, ontvangt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder. De getogen Aalsmeerder vertelde uitgebreid verteld over zijn jeugd en zijn studietijd. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde de horecaman met: ‘creatief, gedurfd en feestganger’. Been groeide op aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer-Oost en na een jaar op het Alkwin gezeten te hebben, ging hij naar de MAVO in Aalsmeer. “In die tijd gingen mijn ouders scheiden en verhuisde ik weer naar Kudelstaart. Dat was geen leuke tijd, maar ik ben wel gewoon doorgegaan met mijn leven”, aldus Been. Het voorwerp dat Bas meenam naar de studio was zijn mobiele telefoon: “Tegenwoordig kan je geen dag meer zonder. Mensen willen dat je overal en altijd bereikbaar bent”. Een goed jaar geleden heeft Been samen met Thomas Zekveld het toenmalige ‘Bon Ami’ overgenomen en hebben zij de naam veranderd in Feesterij De Bok. Zij hebben zich gericht op de oudere jongere en doen dat met succes.

In het programma maakte Been ook bekend wie hij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. In de 44e editie van maandag 7 juli a.s. mag Richard van den Broek, eigenaar van Licht en Geluid Service achter de microfoon plaats nemen. “Ik wil graag van hem weten wat hij daar leuk aan vindt”, aldus Bas.  Van den Broek zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

U kunt live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 30 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×