Nieuwe vormgeving "Aalsmeer Agenda"

agendaAalsmeer is een gemeente waar veel gebeurt. Radio Aalsmeer probeert aan zoveel mogelijk evenementen aandacht te schenken, niet alleen in de programma’s, maar ook op de website. Hierop was al geruime tijd een Cultuur Agenda te vinden. Deze agenda is met ingang van nu vernieuwd! Niet alleen het uiterlijk is aangepast, maar ook zullen de aankondigingen niet alleen culturele evenementen meer zijn: ook sport, cabaret, film, jeugd, culinair, komedie, musical, muziek, theater, etc. zijn terug te vinden in de “Aalsmeer Agenda”. U vindt de agenda hier.

Wilt u uw evenement ook opgenomen hebben in de “Aalsmeer Agenda“? Geef dit dan door via het contactformulier.

Gepubliceerd: 3 juli 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×