"De Top 10 van... Ronald Stolwijk"

Ronald StolwijkOp maandag 14 juli a.s. is om 20.00 uur zoals iedere week het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Ook dit keer mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.
Aanstaande maandag zal Ronald Stolwijk te gast zijn in “De Top 10 van…” en zijn tien favoriete nummers laten horen. Een tipje van de sluier oplichten? Veel afwisseling, Nederlandse producten en internationale bands zullen de revue passeren. Stolwijk is o.a. bekend van de carnavalsvereniging “De Pretpeurders” uit Kudelstaart.

Na deze uitzending gaan ook Laurens en Rinus een aantal weekjes op vakantie en zullen in september weer terugkeren met nieuwe afleveringen van de “Top 10  van…”.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 juli 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×