"Door de Mangel" met zomerreces

Iedere maandag is het programma “Door de Mangel” te beluisteren op Radio Aalsmeer. Afgelopen maandag was Richard van den Broek te gast. In wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep neemt iedere week een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. De 45e t/m 48e editie zullen herhalingen zijn van eerdere uitzendingen. Op maandag 11 augustus zal de eerste live uitzending van het nieuwe seizoen weer te beluisteren zijn. Dan is Stephan van den Broek te gast in de 49e editie.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!  

Afgelopen maandag werd de laatste uitzending van “Door de Mangel” uitgezonden. Het radioprogramma “Door de Mangel”, dat iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur door zus en broer Mylène en Elbert Huijts wordt gepresenteerd, ontvangt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder.  Afgelopen maandag was Richard van den Broek te gast. Hij heeft maar liefst twee bedrijven. Overdag is hij werkzaam voor zijn klus- en onderhoudsbedrijf en in de avonduren en het weekeinde is hij actief met zijn licht en geluid service.  De getogen Aalsmeerder vertelde uitgebreid verteld over zijn jeugd en zijn studietijd. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde deze bezige bij met: ‘vrolijk, gedreven en feest’. Van den Broek groeide op in Kudelstaart aan het eind van de Bilderdammerweg. “Vroeger was het daar er rustig, maar nu niet meer”. De basisschooltijd verliep gemiddeld, maar daarna op de Wiekslag is het een behoorlijk feest geweest. Ik was daar veel rebelser. Als je docenten naar mij vraagt, kennen ze me waarschijnlijk allemaal nog. Na vijf jaar Mavo zat ik nog steeds in de derde, maar toen ik naar de Streekschool ging, ging het veel beter”. Via de ijzerhandel van zijn vader is Van den Broek in het klus en onderhoud gegaan. “Omdat ik last van mijn luchtwegen kreeg, moest ik ook naar iets ander gaan kijken en ben ik in het licht en geluid gegaan. Dat gaat heel erg goed”.

In het programma maakte Van den Broek ook bekend wie hij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. Na het zomerreces, in de 49e editie van maandag 11 augustus a.s. mag broer Stephan van den Broek, eveneens eigenaar van twee bedrijven: snijtekst.nl en “S. van den Broek beveiliging en onderhoud”, achter de microfoon plaats nemen. “Ik wil graag van hem weten hoe hij deze twee bedrijven weet te combineren met zijn privéleven en hobby’s”, aldus Richard. Van den Broek zal maandag 11 augustus zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven. Deze 49e uitzending is de eerste live uitzending in het nieuwe seizoen.  De komende vier uitzendingen zullen herhalingen zijn van eerdere programma’s: op 14 juli: Rob Geleijn, op 21 juli Ruud Visman, op 28 juli Theo Rekelhof en op 4 augustus Barbara Ploeger. U kunt vanaf 11 augustus weer live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 7 juli 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×