Pilot "Weekend Magazine"

Margre VervloedHet Weekend Magazine is het nieuwe informatieve programma van Radio Aalsmeer, dat in september officieel van start gaat, maar de komende weken op zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur alvast proefdraait. Op zaterdag 12 juli a.s. ontvangt presentatrice Joke Wegman de Aalsmeerse Margré Vervloed als gast. Zij heeft een fascinatie voor kerkhoven, waaronder de Amstelveense begraafplaats Zorgvliet, dat overigens op Amsterdams grondgebied ligt. Daarnaast is Margé zeer actief in de ‘kattenbeweging’.

Hiernaast uiteraard nog tal van andere Aalsmeerse actuele, culturele en sportieve berichtgeving.

Het “Weekend Magazine” wordt iedere zaterdag (en straks ook op zondag) uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 juli 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×