"De Top 10 van... Arno Maarse"

Arno MaarseOp maandag 16 juni a.s. is om 20.00 uur zoals iedere week het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Ook dit keer mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.
Aanstaande maandag zal Arno Maarse te gast zijn in “De Top 10 van…” en zijn tien favoriete nummers laten horen. Hij is o.a. bekend als verslaggever van “Voetbal in Aalsmeer” en volgend seizoen ook van Radio  Aalsmeer. Maarse heeft zelf in het verleden gevoetbald voor de hoofdmacht van vv. Aalsmeer.

“De Top 10 van… Oranje”
Op 23 juni speelt het Nederlands voetbalelftal tegen Chili in Brazilië. Direct na die spannende wedstrijd staat De Top 10 van… in het teken van Oranje-liedjes. De presentatoren zijn op zoek naar suggesties en roepen luisteraars op om hun favoriete top 3 van oranje-voetballiedjes door te geven. Insturen kan via Facebook of mailen.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 9 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×