"Door de Mangel" ontvangt Peter Sparnaaij

Peter SparnaaijMaandag 9 juni is het wederom de moeite waard af te stemmen op Radio Aalsmeer. In het programma “Door de Mangel”, de wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep, neemt iedere week een interessante Aalsmeerder achter de microfoon plaats. De 40e gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald, is Peter Sparnaaij. Hij heeft een multimediabedrijf ‘Aalsmeer.nu’, heeft iets te maken met ‘Doet Zaken’, maar is ook als vrijwilliger actief bij het radioprogramma “Ondernemerscafé” op Radio Aalsmeer. Maandag zal hij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandag  is seringenkweker Jan ten Hoeve als 39e door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  Het radioprogramma “Door de Mangel” wordt iedere maandagavond door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerd. Ten Hoeve zeer uitgebreid verteld over zijn werk als seringenkweker en zijn vrijwilligerswerk bij Kika. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde de Uiterweg-bewoner met: “eigenzinnig, filosoferend en doen-denker”. Nadat de ouders van Ten Hoeve vanuit Friesland naar Aalsmeer verhuisden, groeide hij op in de Hornmeer. Door zijn dyslexie heeft Ten Hoeve zijn schooltijd niet echt als plezierig ervaren. “Ik voel me wel een Aalsmeerder, dat mag je als seringenkweker wel zeggen”. In het programma heeft de kweker uitgebreid over de seringenteelt verteld. “De teelt van seringen ligt mij goed, lichamelijk zware arbeid en ik vind het spelletje heel leuk, je bent afhankelijk van de natuur. Ik hoop dat de seringenkweker geen uitstervend ras is”. Naast zijn werk is Jan vrijwilliger voor Kika. “Samen met mijn vrouw zijn wij een zogenaamd ‘Berenverkooppunt’. Maar ik help ook bijvoorbeeld bij de Kikarun”, zei de Aalsmeerder.

In het programma maakte Ten Hoeve ook bekend wie hij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. In de 40e editie van maandag 9 juni a.s. mag Peter Sparnaaij achter de microfoon plaats nemen. “Hij heeft een multimediabedrijf: Aalsmeer.nu. Zij hebben mijn nieuwe website gemaakt. Peter is eigenlijk een soort mediator tussen de klant en zij eigen ideeën. Daar moet hij een balans in zien te vinden en ik wil graag weten hoe hij dat doet”, aldus Ten Hoeve.  Sparnaaij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

Overigens viel er een primeur te noteren in de 39ste uitzending van ‘Door de Mangel’: de eerste telefonische vraag voor de gast! Ook u kunt live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 2 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×