"De Top 10 van… Pieter Mur"

Pieter MurOp maandag 9 juni a.s. is om 20.00 uur zoals iedere week het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Ook dit keer mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.
Aanstaande maandag zal Pieter Mur te gast zijn in “De Top 10 van…” en zijn tien favoriete nummers laten horen. Hij is o.a. maatschappelijk werker, trajectbegeleider en counseler bij HVO-Querido in Amsterdam en een fervent tennisser.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 2 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×