Verslaggevers en redactieleden gezocht

reporterNa de verhuizing in 2013 is de lokale omroep van Aalsmeer drukdoende met een vernieuwing in de programmering. Zo wil de omroep doorgroeien naar een 24/7 programmering en een “magazineachtig” programma in het weekeinde gaan uitzenden. De voorlopige werktitel van het programma is “Weekend Magazine”. In het programma wordt aandacht besteed aan actualiteiten, cultuur en sport. Hiervoor wil Radio Aalsmeer graag goede contacten binnen de Aalsmeerse en Kudelstaartse samenleving en het verenigingsleven. Om dit te kunnen doen is Radio Aalsmeer op zoek naar enthousiaste mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van radio in teamverband. De lokale omroep zoekt mensen die een programma willen presenteren, de techniek bij een programma willen verzorgen, (sport)verslaggever of correspondent voor hun eigen vereniging willen worden. Ook personen die niet direct met radio, maar meer op de achtergrond bezig willen zijn met bijv. redactionele zaken, kunnen bij Radio Aalsmeer terecht. Alle functies zijn op vrijwillige basis, maar daar staat tegenover dat je bij Radio Aalsmeer veel ervaring op kan doen binnen een leuk en enthousiast team. Ervaring met soortgelijke functies is niet vereist, want Radio Aalsmeer zorgt voor een interne opleiding.

Mocht u uw vereniging willen vertegenwoordigen als correspondent of interesse hebben in één van de andere functies, dan kunt u hier contact opnemen met de omroep.

Gepubliceerd: 2 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×