Lego, politie en Tros muziekfeest in "Vrijdagavondcafé"

LegoKomende vrijdag tussen 21.00 uur en 23.00 uur kunt u weer luisteren naar het Vrijdagavondcafé met Ron en Marjolein (Lisette is er deze week een keertje niet). Met de maandelijkse rubriek  van de wijkagent van Aalsmeer Centrum: Erik van den Brun. Ron gaat met Erik in gesprek over politiezaken in Aalsmeer en Kudelstaart. Heb je zelf een vraag laat het ons weten via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @Vrij_avondcafé. Verder deze vrijdag te gast in de studio: Dennis over het LEGO Steentjes spektakel en Kirsten over het TROS Muziekfeest op het Plein dat komende dinsdag plaatsvindt in buurgemeente Amstelveen. Uiteraard is er ook weer de wekelijkse UIT-agenda en de Twitterhit. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar jouw favoriete hit van René Froger. Geef maar door via Twitter of de Facebookpagina en wie weet win je twee tickets voor een film naar keuze in Crown Cinema. Daarnaast wordt er binnenkort een passe-partout verloot voor Feestweek Aalsmeer onder alle Twitter-volgers van @Vrij_avondcafé. Dus volg snel, blijf op de hoogte en maak kans!

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×