Deze week geen "Vrijdagavondcafé"

wk-2014-leeuwVrijdag 13 juni a.s. speelt het Nederlands elftal exact op het tijdstip waarop het “Vrijdagavondcafé” uitzendt. Aangezien dan iedereen aan de buis gekluisterd zit, is er deze week geen “Vrijdagavondcafé”, maar lekkere non-stop muziek.

Vrijdag 20 juni zijn Ron, Lisette en Marjolein er weer met een leuk en vol programma vanaf 21.00 uur. Met onder andere de culinaire rubriek van Marc, Social Media Nieuws uit Aalsmeer en Kudelstaart door Deborah en Joost Kempers komt langs om te vertellen over de hele leuke Westeinder Water Week die eraan zit te komen. Maar natuurlijk ook de UIT-Agenda en de Twitterhit. Luister je ook weer mee volgende week? Volg ons ook op Twitter: @Vrij_avondcafé en maak kans op een passe-partout voor Feestweek Aalsmeer.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×