Mike Multi op herhaling in “Door de Mangel”

Mike_van_der_LaarseMaandag 23 juni is wederom het programma “Door de Mangel” te beluisteren op Radio Aalsmeer. In wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep neemt iedere week een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. De 42e editie zal echter een herhaling zijn van een eerdere uitzending. Vanwege het WK-voetbal lukte het niet iemand bereid te vinden achter de microfoon plaats te nemen. Daarom wordt de uitzending van 6 januari jl. herhaalt. Mike “Multi” Van der Laarse was toen de gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel werd gehaald. Maandag 30 juni is er wel weer een live uitzending. Dan zal Bas Been van “Feesterij De Bok” door de mangel worden gehaald.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandag  werd Jan van Schuppen als 41e Aalsmeerder door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  Het radioprogramma “Door de Mangel”, dat iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur door zus en broer Mylène en Elbert Huijts wordt gepresenteerd, ontvangt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder. Kroegbaas Van Schuppen vertelde over zijn jeugd, hoe hij eigenaar werd van het bekende café en over zijn hobby: zijn klassieke Puch-brommer. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde de barkeeper met: ‘vader, echtgenoot en kroegbaas’. “Ik ben op mijn 19de  in Aalsmeer terecht gekomen omdat mijn moeder hier haar nieuwe man leerde kennen. Ik kwam wat vaker in Aalsmeer en kreeg hier ook verkering. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan en ik blijf ook nog wel even”, aldus de geboren Wageninger.  Voor zijn 50ste verjaardag kocht Schuppen een oude Puch en samen met zijn schoonvader heeft hij deze opgeknapt. Hij heeft er zelfs een prijs mee gewonnen. “Je krijgt het geld dat je er aan uit hebt gegeven, niet meer terug, maar deze brommer is voor mij van onschatbare waarde”. De Puch-liefhebber had ook nog een primeurtje deze avond: “Ik ga zelf een rit organiseren voor oude brommers. Dat zal waarschijnlijk de derde zondag in september worden. Iedereen met een oude brommer kan daaraan mee doen”.

Omdat op 23 juni het Nederlands elftal speelt tegen Chili, lukte het Jan niet een nieuwe gast te vinden. Daarom herhalen we volgende week de uitzending van 6 januari jl. waarin Mike “Multi” Van der Laarse op de praatstoel zat. Maar op maandag 30 juni komt er weer een gast naar de studio: Bas Been van Feesterij de Bok. Hij zal in de 43e editie van het programma door de mangel worden gehaald. Jan is benieuwd hoe hij het vindt om eigen baas te zijn en hoe hij de verdeling met z’n compagnon Thomas Zekveld maakt.

Been zal op 30 juni zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven. U kunt live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 16 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×