Stamtafel vol interessante onderwerpen

Raadszaal AalsmeerDonderdag 26 juni worden er weer een aantal zeer interessante onderwerpen besproken in het programma “Stamtafel” op Radio Aalsmeer. Is er nu wel of geen sprake van machtsmisbruik door onze wethouders? In de uitzending zal naast het rapport van Berenschot, besproken worden hoe burgemeester Jobke Vonk-Vedder hierop gereageerd heeft. Tevens wordt geprobeerd een reactie van de familie Van der Laarse in de uitzending te krijgen.

Een ander onderwerp dat  in het programma Stamtafel Aalsmeer behandeld zal worden is de zaak Hooyman (de Middenweg). Vorige week donderdag zijn daar door raadsleden vragen over gesteld aan de wethouder die daarop geantwoord heeft. In de uitzending zal de heer Hooyman aanwezig zijn en zijn visie hierop geven. Tevens zal er ook contact worden opgenomen met de directie van Greenpark om hen te vragen naar hun bevindingen.

Tenslotte wordt er ook teruggekomen op de laatste gemeenteraadsvergadering en de lentenota die daar besproken werd. Er wordt teruggeblikt op de manier hoe de huidige gemeenteraadsleden met elkaar omgaan.

Kortom het word zeker weer een enerverende uitzending. Het programma “Stamtafel” wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×