Win een passe-partout Feestweek Aalsmeer

VrijdagavondcaféVrijdagavond 27 juni tussen 21.00 uur en 23.00 uur zijn Ron en Lisette er weer met het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. En zij mogen van de Feestweek Aalsmeer een passe-partout weggeven. Hiermee kun je woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag gratis de feesttent in. Winnen is heel gemakkelijk. Geef via de Facebookpagina: Vrijdagavondcafé  of via Twitter @Vrij_avondcafé door waarom jij graag een passe-partout wilt winnen en wie weet? Of stuur een mail tijdens het 1e uur van de uitzending tussen 21.00 uur en 22.00 uur aan studio@radioaalsmeer.nl . Laat in ieder geval weten waarom juist jij graag deze prijs wilt winnen.  Na het nieuws van 22.00 uur maken we de winnaar bekend.

Naast deze mooie prijs en de lekkere muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu is ook Aalsmeerse zangeres Sasja Brouwers te gast in de studio met haar nieuwe zomersingle met de meiden,  is Deborah er met haar social media rubriek en laat zij weten wat er trending is in Aalsmeer en Kudelstaart. Ook een interview met Ruud en Esther over Stichting Jeugdbelangen, Ron’s Top40 Hitarchief, een overzicht van de Westeinder Water Week, een vooruitblik op Bandjesavond en natuurlijk de wekelijks goedgevulde UIT-Agenda die deze week door Caroline wordt gedaan.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×