Fotografe Lesley Verburg in “Door de Mangel”

Lesley VerburgNa het zomerreces van vier weken, nam afgelopen maandag Stephan van den Broek, eigenaar van twee bedrijven: “Snijtekst.nl” en “S. van den Broek beveiliging en onderhoud”, plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. Van den Broek vertelde hoe hij zijn drukke leven vorm geeft en op de vraag van een luisteraar maakte hij duidelijk heel veel steun van zijn vriendin te ontvangen: “Stephan zonder Joyce is hetzelfde als een Honda Civic zonder turbo. Slappe hap dus!”, aldus luisteraar René van de Marke. En dat beaamde de slotenmaker volmondig.

Fotografe
Van den Broek maakte ook bekend wie hij voor volgende week als gast heeft uitgenodigd: Lesey Verburg zal dan plaats nemen in de studio. Zij is fotograaf bij Verburg fotografie, getrouwd met Arthur en moeder van twee kinderen: Jesse en Siem. Daarnaast studeert zij momenteel ook nog aan de Fotovakschool in Amsterdam. Verburg zal maandag 18 augustus zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 17 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×