Radio Aalsmeer bruist straks 24/7

Marcel_Velde_vdDe nieuwssite ‘Aalsmeer Vandaag’ plaatste deze week een artikel over Radio Aalsmeer. Zij interviewden onze programmaleider en DJ Marcel van der Velde o.a. over het nieuwe radioseizoen. De omroep komt m.i.v. 1 september met diverse veranderingen en een nieuwe sound. Radio Aalsmeer is nieuwer en frisser dan ooit! Marcel legt uit wat het nieuwe radioseizoen gaat brengen. Kortom Radio Aalsmeer bruist! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Radio Aalsmeer is volop in ontwikkeling. Zoals al eerder aangekondigd, zal er op 1 september e.e.a. veranderen. De programmering zal veranderen door o.a. het invoegen van nieuwe programma’s èn de lokale omroep zal 24-uur per dag te beluisteren zijn! Dit maakte programmaleider Marcel van der Velde bekend in een vraaggesprek met Aalsmeer Vandaag eerder deze week. “We zonden voorheen alleen maar ’s avonds uit en in het weekend. Zo jammer, want we moeten er zijn als mensen ’s ochtends hun radio aanzetten. Als we er dan niet zijn is het een gemiste kans.” aldus de programmaleider in dit artikel.

Daarnaast zullen er een aantal nieuwe programma’s te beluisteren zijn vanaf 1 september. Zo wordt er al enige tijd voorzichtig proefgedraaid met een actueel en informatief weekend programma. In dit “Weekend Magazine” is aandacht voor alle actuele zaken, politiek, cultuur en sport. Daarnaast komt Esther Sparnaaij met “Let’s go to the disco”, speciaal voor de jongere jeugd. Anna-Maria Mantel-Giannattasio zal het “Uur van Puur” gaan maken. “Snelle , leuke social media radio”, zoals zij het zelf omschrijft. Tevens zal Robin Schouten de vrijdagavond gaan openen met het programma “The Friday Zone”. Maar ook de vele vertrouwde programma’s blijven te beluisteren. En houd deze website in de gaten, want misschien komt er nog wel meer!

De nieuwe programmering zal extra glans gegeven worden door een compleet nieuw jinglepakket, waar op dit moment heel hard gewerkt wordt. Kortom alle redenen om af te stemmen op de lokale omroep voor Aalsmeer en Kudelstaart: Radio Aalsmeer.

 

 

Gepubliceerd: 17 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×