Kinderkapster door de mangel gehaald

Marsha DonicieDe gast in de 50ste editie van “Door de Mangel” was afgelopen maandag Lesley Verburg. Zij heeft het stokje doorgegeven aan Marsha Donicie, kapster en gespecialiseerd in het knippen van kinderen en dat op een unieke locatie in Aalsmeer. Marsha zal komende maandag het hemd van het lijf worden gevraagd in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer. En aan wie zal zij het stokje doorgeven?

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

De tweede gast na de zomer in “Door de Mangel” was afgelopen maandag Lesley Verburg. Zij is fotografe, maar studeert momenteel ook aan de Fotovakschool in Amsterdam. De Kudelstaartse werd op jonge leeftijd moeder en ontdekte de liefde voor het fotograferen toen zij foto’s ging maken van haar zoontje. Zij noemt zichzelf ondeugend, leergierig en enthousiast en dat bleek ook wel tijdens de uitzending. Lesley is de helft van een tweeling: “We zijn eeneiig en lijken wel een beetje op elkaar, maar niet sprekend. Qua karakter is mijn zus wat serieuzer en ik ben misschien een beetje ondeugender”. Die ondeugendheid gebruikt zij tevens in de uitoefening van haar vak.

Marsha Donicie
Ook Verburg maakte aan het eind van de uitzending bekend wie zij voor volgende week als gast heeft uitgenodigd: Marsha Donicie zal dan plaats nemen achter de microfoon. Zij heeft een kapsalon door dames en heren, maar is gespecialiseerd in het knippen van kinderen en dat op een unieke locatie. Donicie zal maandag 25 augustus zelf de muziek samenstellen. Ook Marsha neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 18 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×