Schrijver Onno Hoes in 'Halte Zwarteweg'

logo_haltezwartewegDonderdag 21 augustus is er weer een gloednieuwe aflevering van Halte Zwarteweg. Met deze keer iets wel heel bijzonders. De redactie van het programma dook namelijk in de wereld van de dierenfysiotherapie. Ook hoort u een interview met schrijver Onno Hoes.

Over het programma
Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Het programma is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. De onderwerpen die worden besproken gaan echter niet alleen over beperkingen. Luisteraars worden breed geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 21 augustus a.s. uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur en wordt donderdag 28 augustus nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×