LetsGo2theDisco

Lg2tDEn wéér een nieuw en leuk programma!

Maandag 1 september start Radio Aalsmeer met de nieuwe programmering. Daarmee gaat de lokale omroep “vertrouwd anders” klinken. Vierentwintig uur per dag, nieuwe jingles en diverse nieuwe programma’s. Binnenkort kunt u de volledige programmering terugvinden op onze website.
Vanaf nu treft u regelmatig aankondigingen van diverse nieuwe programma’s aan. Vandaag starten we met het nieuwe jeugdprogramma LetsGo2theDisco. Dit programma is een idee van Esther Sparnaaij. Vanaf 5 september te beluisteren om 18.00u bij Radio Aalsmeer. De presentatie van LetsGo2theDisco wordt gedaan door Esther Sparnaaij & Floris Flora. Floris Flora is de broer van Flora. Flora staat op haar sokkel op het Raadhuisplein van Aalsmeer.

Het programma Letsgo2thedisco wordt vanaf vrijdag 5 september a.s. uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

LetsGo2theDisco is een muziekprogramma voor de jeugd. In elke uitzending komt een jonge Aalsmeerder of Kudelstaarter een liedje zingen, we gaan op zoek naar de beste sing a song writer tot 18 jaar. Daarnaast luisteren we elke week naar de top 5 van een klas uit de gemeente. Juffen en Meesters kunnen hun klas hiervoor opgeven via het volgende email adres: elsparnaaij@icloud.com. Misschien komen we wel bij jou in de klas een opname maken

LetsGo2theDisco wordt mede mogelijk gemaakt door de redactie. In deze redactie zitten onder andere Kim Maarse en Bianca Zekveld en er is ook nog een echte meester betrokken bij LetsGo2theDisco, maar we kunnen nog niet alles verklappen… Daarover snel meer informatie via www.radioaalsmeer.nl, Twitter/ Facebook en Instagram. We hopen dat jullie gaan luisteren of misschien wel komen kijken bij de Kick-off op 5 september 2014 om 18:00 u in de studio!

Gepubliceerd: 21 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×