Jeugdvoorzitter Van Son in "Door de Mangel"

Anton_van _SonDe gast in de 51ste editie van “Door de Mangel” was afgelopen maandag Marcha Donicie. Ook de kinderkapster uit de Beach heeft het stokje doorgegeven. Niet aan de eerder vermelde persoon, maar aan Anton van Son, voorzitter van het RKDES-jeugdbestuur. Anton zal komende maandag het hemd van het lijf worden gevraagd in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer. En aan wie zal hij het stokje doorgeven?

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 29 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×