Win vrijkaart voor de Feestweek

Feestweek AalsmeerVanaf  vrijdagavond 29 augustus is het Vrijdagavondcafé er weer. Luister mee en hoor hoe je de laatste vrijkaarten voor Feestweek Aalsmeer kunt winnen! Doe mee aan de Twitterhit. Deze vrijdag zijn we opzoek naar jouw favoriete hit van Jan Smit. Zoals bekend is Jan één van de optredende artiesten tijdens de Feestweek Aalsmeer. Dus geef jouw favoriet door en maak kans op een vrijkaart. Tijdens de uitzending van Vrijdagavondcafé met Ron, Lisette, Marjolein en Caroline tussen 21.00 uur en 23.00 uur kun je bellen met de studio op 0297 325858 of mailen naar studio@radioaalsmeer.nl. Maar extra kans maak je via een Twitterbericht. Dus geef jouw favoriete Jan Smit hit door via @Vrij_avondcafé.

Verder komt Mike Multi naar de studio over het NK  Bommetje in zwembad De Waterlelie, is er de UIT-agenda door Marjolein, komt radiokok Marc langs voor zijn maandelijkse rubriek ‘Marc’s Culinaire kookwekker’ en zijn er interviews in de studio met gasten uit Aalsmeer en Kudelstaart. En natuurlijk de hits uit de 80’s, 90’s en van nu.
Tot vrijdagavond om 21.00 uur!

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×