Slotenmaker in "Door de Mangel"

Broek, Stephan vd

 

Afgelopen weken kon u herhalingen beluisteren uit het afgelopen seizoen van “Door de Mangel”. Vanaf maandag 11 augustus  is het succesvolle programma “Door de Mangel” echter weer wekelijks live te beluisteren op Radio Aalsmeer.
In de 44e editie op 7 juli jl. werd Richard van den Broek door de mangel gehaald door presentatoren Mylène en Elbert. Voor de eerste uitzending na de zomervakantie heeft hij zijn broer voorgedragen: Stephan van den Broek. Hij is slotenmaker, maar heeft daarnaast een eigen website “Snijtekst.nl”. Wat dat precies inhoudt en hoe hij beide bedrijven kan combineren met zijn gezin is maandag te horen in de 45ste editie van “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 7 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×