Laat uw handlezen door Professor Drabb

ProfDrabbZondagavond 10 augustus is in de wekelijkse radioshow Nerdalert de vermaarde Professor Drabb te gast. Deze handlezer staat landelijk bekend om zijn grote nauwkeurigheid. Zonder enige voorkennis, alleen met de foto van een rechterhand, zal hij proberen een gedetailleerd profiel van enkele luisteraars te schetsen. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd.
Wil je Profdrabb zelf uitproberen? Zorg dan dat je zondagavond klaar zit om een foto van jouw hand naar de studio te mailen. Zet in dat mailtje alleen je naam en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Natuurlijk mag je ook de hand van je vader, oma, vriendje of groenteboer laten lezen. Zorg in dat geval dat we ook hen kunnen bereiken. Vanaf 20.00 uur hoor je hoe dit afloopt.

Het programma Nerdalert wordt iedere zondag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×