Live vanaf SummerDance Festival

Summerdance 2013Zaterdag 9 augustus a.s. vindt op het surfeiland in Aalsmeer het jaarlijkse SummerDance Festival plaats. Gezien de line-up met internationaal bekende artiesten belooft het wederom een spetterend feest te worden. Ben jij benieuwd wat zich tijdens dit festival afspeelt? Luister dan naar Radio Aalsmeer. De lokale omroep zendt van 15.00 tot 01.00 uur live uit vanaf SummerDance Festival. Gedurende deze live uitzending is de muziek te horen die de DJ’s op het podium draaien en tevens zullen zij geïnterviewd worden.

“SummerDance Festival 2014“  wordt zaterdag 9 augustus uitgezonden van 15.00 – 01.00 uur.

Summerdance 2014Tijdens het festival treden onder meer Mightyfools, Gregor Salto, Thomas Newson, Girls Love DJ’s en Roul & Doors op. Allen zijn Nederlandse artiesten maar treden intussen over de hele wereld op. Dit weekend staan ze dus weer op eigen bodem, en wel in Aalsmeer op het surfeiland. Radio Aalsmeer zorgt ervoor dat je ook thuis niets van SummerDance hoeft te missen. Waarschijnlijk hoor je de klanken al in het dorp, maar mocht je niet naar het festival gaan, dan kom je er via Radio Aalsmeer achter wat er werkelijk gebeurt op SummerDance Festival.

Deze radio-uitzending wordt gepresenteerd door Niels Tenhagen en Frederik Tijssen.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM. Ook kunt u luisteren via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Uitzending gemist? Dan kunt u het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s.

Gepubliceerd: 4 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×