Touchstone-zangeres in "Met Peter in de Ether"

TouchstoneZaterdag 16 augustus aanstaande heeft Peter Boogaard een interview met Kim Seviour. Kim is zangeres van de Engelse band Touchstone. Deze band heeft recentelijk een DVD uitgebracht en in 2013 het album Oceans of Time.

Rockband
Tochstone is een rockband uit Engeland. De originele bezetting bestond uit keyboardspeler Rob Cottingham en gitarist Adam Hodgson. De huidige band bestaat verder uit: bassist Paul ‘Moo’ Moorghen, zangeres Kim Seviour en drummer Henry Rogers.

Met Peter in de Ether” wordt om de week uitgezonden op zaterdag van 17.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×