Burgemeester presenteert favoriete Top 10

burgemeester Jobke Vonk-VedderAfgelopen maandag was niemand minder dan burgemeester Jobke Vonk-Vedder te gast in “De Top 10 van…”. Zij had haar tien favoriete nummers op een rijtje gezet en presenteerde deze maandag 22 september jl. met presentatoren Laurens en Rinus tussen 20.00 en 21.00 uur.

Rust in de politiek
Het werd een zeer afwisselende Top 10, met een klassiek nummer van Bach, Trijntje Ooster
huis en Seal, maar ook veel jazz-muziek. De burgemeester vertelde in de live-uitzending dat zij een groot liefhebster is van het North See Jazz-festival en dat viel te horen in haar Top 10. Naast de muziek, vuurden Rinus en Laurens een aantal vragen op haar af en antwoordde zij hier in een zeer ongedwongen sfeer op. Zo antwoordde zij zeer resoluut op de vraag wat zij op dit moment in Aalsmeer zou willen veranderen: “Rust in de politiek”. Waarvan acte.

Wilt u precies weten wat de favoriete platen zijn van onze ‘burgervrouw’, dan kunt u het programma terugluisteren via Uitzending Gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×