Burgemeester in "Top 10 van..."

Jobke Vonk-Vedder (burgemeester Aalsmeer)Afgelopen maandag is weer een nieuwe cyclus van het programma “De Top 10 van…” begonnen. Ook nu mogen diverse (on)bekende Aalsmeerders  zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. In de tweede aflevering van dit nieuwe seizoen wordt direct goed uitgepakt, want dan is niemand minder dan burgemeester Jobke Vonk-Vedder te gast in het programma. Ook zij zal komende maandag vanaf 20.00 uur haar tien favoriete nummers laten horen op Radio Aalsmeer.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×