Grafisch vormgever Dennis Piké in “Door de Mangel”

“Door de Mangel” is een talkshow op Radio Aalsmeer waarin al meer dan een jaar lang iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter wordt gemangeld. Afgelopen maandag was dat Jeanine Jansen. Zij vertelde o.a. over haar werk in de kinderopvang, maar ook over haar job als gewichtsconsulent. Op de vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “een bezig bijtje, sociaal en enthousiast”. Jansen maakte aan het eind van de uitzending bekend wie zij komende maandag als gast heeft uitgenodigd: Dennis Piké zal dan plaats nemen achter de microfoon. Hij is grafisch vormgever van beroep, maar werkt momenteel als slager. Jeanine wil graag van hem weten hoe hij zichzelf in de toekomst ziet: wil hij voor een baas gaan werken of wil hij voor zichzelf verder? Dennis zal maandag 22 september a.s. zelf de muziek samenstellen. Ook neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 15 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×