WM live vanaf Kunstroute

Kunstroute AalsmeerZaterdag 20 september zal het Weekend Magazine live uitzenden vanaf een locatie op de Kunstroute. Deze rechtstreekse uitzending begint al om 13.00 uur, waardoor de herhaling van “Door de Mangel” komt te vervallen (wel terug te beluisteren via programma gemist). Twee uur lang ontvangt presentatrice Joke Wegman vanaf de Uiterweg 279 live haar gasten, alwaar  Judith Keessen haar foto’s exposeert in een oude bloemenschuur (“locatie 02” van de route). Ook u bent van harte welkom!
Vanaf 15.00 uur zal het Weekend Magazine weer verder gaan vanuit de studio.

Het “Weekend Magazine” wordt iedere zaterdag en  zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×