Personal Trainer in jarige “Door de Mangel”

Danny de HartogKomende maandag viert de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer zijn eerste verjaardag. “Door de Mangel” is al een jaar lang iedere maandag te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur. Afgelopen maandag was jeugdvoorzitter bij voetbalvereniging RKDES Anton van Son te gast in het wekelijkse programma, dat in de nieuwe programmering op de zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur herhaald gaat worden.

Personal Trainer
Ook Van Son maakte aan het eind van de uitzending bekend wie hij voor maandag als gast heeft uitgenodigd: Danny de Hartog zal dan plaats nemen achter de microfoon. Hij is personal trainer van beroep en speler/trainer bij RKDES. Danny zal maandag 8 september zelf de muziek samenstellen. Als voorwerp neemt De Hartog insuline spullen mee naar de studio. Welke rol deze zaken in het leven van de sportman hebben gespeeld, kunt u maandag horen.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 1 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×