Tentdienst live op Radio Aalsmeer

TentdienstAanstaande zondag start de jaarlijkse feestweek van Aalsmeer met een zgn. tentdienst. Dit is een jaarlijkse kerkdienst, die wordt gehouden in de feesttent in het centrum van Aalsmeer. Met meerdere kerkgemeenschappen wordt één keer per jaar deze speciale gezamenlijke dienst gevierd. Ook dit jaar zal het weer een mooie dienst worden. De redactie van het levensbeschouwelijke programma “Goed Nieuws” zal vanaf 10.00 uur op Radio Aalsmeer een live verslag verzorgen. 

“Goed Nieuws” wordt iedere dinsdag van 19.00 – 21 uur en zondag van 10.00 – 11.00 op RADIO AALSMEER uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×