Slangenmeisje Daniëlle Bubberman in Halte Zwarteweg

Daniëlle BubbermanKent u Daniëlle Bubberman nog? Dankzij haar spraakmakende acrobatische kunsten won zij in 2008 het programma Holland’s got Talent. Maar naast acrobaat is de Kudelstaartse ook model. Ze prijkte in 2008 op de cover van maandblad LINDA, stond in Elle magazine en was in 2013 Miss Intercontinental Netherlands. Ook heeft ze een eigen blog over beauty en fashion. Het programma Halte Zwarteweg interviewde deze veelzijdige dame en donderdag 4 september hoort u het resultaat. Uiteraard komen tijdens deze uitzending ook de vaste elementen, zoals de column van Rinus en afwisselende muziek, voorbij.

Over het programma
Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Het programma is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. De onderwerpen die worden besproken gaan echter niet alleen over beperkingen. Luisteraars worden breed geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 4 september a.s. uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur en wordt donderdag 11 september nog een keer herhaald, ook weer tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×