Zangeres Sasja Brouwers en quiz in LetsGo2theDisco

LG2TDVorige week vrijdag vond onder aanwezigheid van toegestroomd publiek de aftrap van het nieuwe programma LetsGo2theDisco plaats. Vrijdag  12 september hoort u alweer de tweede editie van dit jeugdprogramma en ook deze keer heeft de redactie weer leuke gasten uitgenodigd. Zo schuift zangeres Sasja Brouwers aan. Dit doet zij niet alleen, haar kinderen komen ook mee. Samen hebben zij een muzikale top 5 samengesteld die vrijdag te horen is! Daarnaast is Daniëlle Jonker van ‘Spruitjes en Zo!’ te gast. Zij vertelt over gezonde voeding. Maar dat niet alleen, via social media kunnen kinderen meedoen aan een quiz over dit onderwerp! De persoon met de meeste juiste antwoorden maakt kans op een kookworkshop van Daniëlle. Alsof dit nog niet genoeg is, zal ook – zoals elke week – de kids uitagenda besproken worden.

LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×