Halte Zwarteweg in feestweeksfeer

Jan SmitDat het Feestweek in Aalsmeer is, is uiteraard ook de redactieleden van Halte Zwarteweg niet ontgaan. Om ook thuis lekker in de feeststemming te blijven, zendt het programma op donderdag 11 september muziek uit van artiesten die in de feesttent optreden. Zo passeren onder meer Jan Smit, Sharon Doorson en De Edwin Evers Band de revue.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 11 september a.s. uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Vanaf heden is er elke week een kersverse uitzending van het programma, dus er zullen geen herhalingen meer worden uitgezonden. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×