Feestweek en Pramenrace in Vrijdagavondcafé

Vrijdag tussen 21.00 uur en 23.00 uur in Vrijdagavondcafé o.a. de actuele stand van zaken rondom de Pramenrace door medeorganisator Arnoud Brouwer en wordt er overgeschakeld naar de Feestweek Aalsmeer voor een sfeerimpressie. En natuurlijk wederom leuke gasten in de studio.

Verder Ron’s Top 40 Hitarchief, de Uit-Agenda en de Twitterhit waarmee twee tickets voor Crown Cinema gewonnen kunnen worden. Deze week is de Twitterhit een echte Disco-hit uit de 70’s of 80’s. Dus geef maar door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via Facebook: Vrijdagavondcafé en wie weet laten we jouw keuze horen en win je deze leuke prijs. Heb je geen Twitter of Facebook dan mag het ook via de mail tijdens de uitzending: studio@radioaalsmeer.nl

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×