Gewichtscoach Jeanine Jansen in “Door de Mangel”

Jeanine Jansen2

Afgelopen maandag vierde “Door de Mangel”, de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer, zijn eerste verjaardag. Al een jaar lang wordt iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter gemangeld. Afgelopen maandag was dat personal trainer Danny de Hartog. Hij vertelde o.a. over zijn werk als personal trainer, hoe hij omgaat met zijn diabetes en zijn trainerschap bij voetbalvereniging RKDES. Op de vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “sportief, spontaan en sociaal”.

Gewichtscoach
De Hartog maakte aan het eind van de uitzending bekend wie hij komende maandag als gast heeft uitgenodigd: Jeanine Jansen zal dan plaats nemen achter de microfoon. Zij is gewichtscoach van beroep. Danny denkt dat zij de mensen absoluut wijzer kan maken op het gebied van voeding en gezonde keuzes. Jeanine zal maandag 15 september zelf de muziek samenstellen. Ook neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 8 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×