Top 10 van... Bob van der Laarse

Bob van der Laarse“De Top 10 van…” is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders  zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterson deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. In de derde aflevering van dit seizoen is Bob van der Laarse te gast. Hij is grafisch vormgever bij Aalsmeer.nu. Wat Doet Zaken en de brandweer met Bob te maken hebben, hoort u komende maandag vanaf 20.00 uur, waarin hij zijn tien favoriete nummers laat horen op Radio Aalsmeer.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×