DJ-duo Djon en Djerry gemangeld

djon en djerry“Door de Mangel” is de talkshow op Radio Aalsmeer waarin al meer dan een jaar lang iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter wordt gemangeld. Afgelopen maandag was dat Dennis Piké. Hij vertelde o.a. over zijn werk als grafisch vormgever, maar ook over zijn bijbaan bij de slager en zijn voorliefde voor waterpolo. Op de vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “sociaal, druk en spontaan”. De Aalsmeerder is onlangs voor zichzelf begonnen als grafisch vormgever. Zijn bedrijfje Piké-design heeft o.a. de poster en website ontworpen van het Summerdance Festival. Piké maakte aan het eind van de uitzending bekend wie hij komende maandag als gast heeft uitgenodigd: het DJ-duo Djon en Djerry zal dan plaats nemen achter de microfoon. Dit duo bestaat uit Deon Maas en Jerry Lund. Dennis wil graag eigen muziek van hen horen. Deon en Jerry zullen maandag 29 september a.s. zelf de muziek samenstellen. Ook nemen zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in hun leven.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Gepubliceerd: 22 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×