Oscar Zeldenthuis over trajectbegeleidingswerk

logo_haltezwarteweg“Halte Zwarteweg” is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Het programma is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor een ieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. De onderwerpen die worden besproken gaan echter niet alleen over beperkingen. Luisteraars worden breed geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen. Zo zal komende donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur Oscar Zeldenthuis geïnterviewd worden over zijn Trajectbegeleidingswerk, onderdeel van het werkcentrum van Heliomare in Aalsmeer. Dit is een centrum waar mensen met een beperking en (niet) aangeboren hersenletsel allerlei producten maken. Visitekaartjes, folders, kaarten, uitnodigingen voor feestjes, maar ook het digitaliseren van oude videobanden, dia’s en negatieven en websites. Zo maken veel tuinders uit de omgeving n gebruik van de klein industriële afdeling (KIW) van het centrum.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 18 september a.s. uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×