Soul in “Vrijdagavondcafé”

Ferry MaatKomende vrijdagavond is het vanaf 21.00 uur tot 23.00 uur in het enige echte Aalsmeerse Vrijdagavondcafé weer gezellig druk. Wijkagent Erik van de Brun is er met zijn maandelijkse politie-rubriek. Hij vertelt de luisteraar over zijn belevenissen in onze gemeente en geeft specifieke preventietips op allerlei gebied. Vragen kunnen luisteraars stellen via studio@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending via (0297) 325858. Uiteraard mag dit ook via het Facebook- of Twitteraccount van Vrijdagavondcafé. Hier kun je ook deTwitterhit van deze week doorgeven. Deze week zoeken de programmamakers jouw favoriete hit van zangeres Ilse de Lange. Geef maar door en maak kans op 2 tickets voor een film naar keuze in Crown Cinema. Tevens deze week als speciale gast de bekende Aalsmeerse DJ Kees Markman. Hij komt alle ins en outs vertellen over de komende Ferry Maat Soul Show die wordt gehouden op zaterdag 11 oktober in Aalsmeer. Dit alles afgewisseld met heerlijke muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu. Luister mee vanaf 21.00 uur met Ron, Lisette, Marjolein en Caroline!

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×