Win kaartjes voor One Direction in LG2TD

Sam van Egmond

Ben jij ook een echte fan van boyband One Direction? Luister dan vrijdag 3 oktober naar LetsGo2theDisco! We hebben namelijk een prijsvraag waarmee jij samen met je BFF kaartjes kunt winnen voor OneDirection (Were We Are, the concert film). Maak met jouw BFF een foto met als thema jouw favoriete One Direction-song en plaats deze op de Facebook pagina van LetsGo2theDisco. Uit de beste inzendingen wordt een winnaar gekozen. Deze mag op 10 oktober in de uitzending de kaartjes komen halen en mag natuurlijk ook een nummer van One Direction kiezen die dan in de uitzending wordt gedraaid. Verder besteden we a.s. vrijdag aandacht aan “Feest” het thema van de Kinderboekenweek en last but not least hebben wij een optreden van Sam van Egmond!

LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×