Extra raadsvergadering live op radio

Raadszaal Aalsmeer

Op het politieke vlak valt er de laatste tijd veel te beleven in Aalsmeer. Een burgemeester die het onacceptabel vindt deze situatie nog langer te laten duren, een politicus die een open brief schrijft aan de burgemeester en gemeenteraad en ‘verontruste Aalsmeerders’ die in een brief raadsleden oproepen hun verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor een goed bestuur. In dit woelige politieke landschap wordt er ook nog eens een extra raadsvergadering uitgeschreven omdat er te veel tijd is verstreken in de vergadering van 2 oktober jl. Radio Aalsmeer is gelukkig flexibel en zal de vergadering zoals gebruikelijk uitzenden. Doordat o.a. het programma “Stamtafel” bereid is plaats te maken, kan de Aalsmeerder toch ‘gewoon’ luisteren naar o.a. de discussies over de bouwplannen rondom de Zuiderkerk, het voorbereidend bouwplan voor de Helling en de stemming over Vrouwentroost. De uitzending begint donderdag 9 oktober om 20.00 uur.

Iedere raadsvergadering wordt uitgezonden op Radio Aalsmeer op donderdagavond van 20.00 – 01.00 uur (voor exacte vergaderschema, klik hier). Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×