Win kaarten voor Ferry Maat in “Vrijdagavondcafé”

Vrijdagavondcafe_Kees MarkmanIn het radioprogramma Vrijdagavondcafé geven de presentatoren deze week twee kaarten weg voor Ferry Maat in Aalsmeer. Dit grote Soulshow-evenement zal deze zaterdag voor het 3e achtereenvolgende jaar plaatsvinden. Dit jaar in de Crown Studio’s in Aalsmeer. Eén van de organisatoren, de bekende Aalsmeerse DJ Kees Markman verraste de programmamakers met twee kaarten van dit inmiddels uitverkochte dansspektakel, om te verloten onder de luisteraars in de komende radio-uitzending.

Wat moet je ervoor doen? Geef jouw favoriete Soul-plaat door via Facebook of Twitter of mail met de studio komende vrijdagavond: studio@radioaalsmeer.nl of bel vanaf 21.00 uur via (0297) 325858. Onder alle inzenders verloten we het setje van twee kaarten, zodat de winnaar of winnares er met iemand naartoe kan deze zaterdag.
Luister deze vrijdag tussen 21.00 en 23.00 mee via Radio Aalsmeer en maak dus kans op deze twee kaarten. Volg Vrijdagavondcafé ook op Facebook of via Twitter: @Vrij_avondcafé en blijf nog beter op de hoogte van leuke acties, prijsvragen en onderwerpen.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×