One Direction avond bij 'LetsGo2theDisco'

One-DirectionFans van One Direction opgelet! Vrijdagavond 10 oktober staat het programma LetsGo2theDisco helemaal in het teken van deze boyband. Kirsten Verhoef zal de kaartjes voor de Were We Are, The concert film komen uitreiken van een eerdere winactie. En uiteraard wordt er ook muziek van de jongensband gedraaid.

Maar ook voor wie minder fan van One Direction is, heeft het programma weer genoeg te bieden. Presentatrice Esther Sparnaaij is deze uitzending afwezig, maar de altijd gezellige Kim Maarse neemt het van haar over. Ook schuift meester Eric weer aan. Maar dat niet alleen! Ook Richard van den Broek, organisator van de kinderdisco in Feesterij De Bok, is samen met zijn dochters Mandy en Jennifer aanwezig. En ook de leerlingen van groep 8 van OBS Kudelstaart zijn gezellig van de partij!

LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×